Verkoopmedewerker ETOS

Locatie: Schiphol Plaza
22,5 tot 37,5 uur p/w
Bepaalde tijd
MBO

Vacature omschrijving

Ben jij op zoek naar een leuke uitdaging in een internationale, dynamische werkomgeving? Wordt jij blij van alles wat met persoonlijke verzorging en gezondheid te maken heeft? Is het adviseren van klanten daarbij dat wat je leuk vindt? Dan zoeken wij jou!

Voor het ETOS filiaal op Schiphol Plaza zoeken wij verkoopmedewerkers!

Etos Schiphol Plaza is op zoek naar enthousiaste verkoopmedewerkers, bij voorkeur met ervaring en diploma assistent-drogist of drogist, maar tenslotte moet je het ergens leren dus ook zonder ervaring nodigen we je van harte uit om te reageren.

Ben je 22,5 tot 37,5 uur per week beschikbaar en bereid te werken tussen 7 en 22 uur, ook tijdens weekenden en op feestdagen dan zien we je sollicitatie graag tegemoet.

Wat bieden wij:

Werken in een leuk, enthousiast team, salariëring volgens CAO drogisterij en goede secundaire arbeidsvoorwaarden op de leukste locatie die er is.

Interesse?

Heb je interesse? En ben je bereid om eventueel een opleiding tot assistent- drogist of drogist te volgen ( indien je deze opleidingen niet al gedaan hebt ), dan kan je een mail sturen naar: m.v.eck@kappe.nl

Kenmerken
Aantal uur
22,5 tot 37,5
Opleidingsniveau
MBO
Type contract
Bepaalde tijd
Werklocatie
Schiphol Plaza
Mirjam van Eck
Shopmanager

Interesse?

Indien je belangstelling voor deze functie is gewekt, stuur je motivatie & CV dan snel door op de Solliciteer nu knop te klikken! Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Hoe verloopt de sollicitatieprocedure

 • 1. Solliciteer
  Leuk dat je onze nieuwe collega wilt worden! Wij streven ernaar om binnen 1 werkdag contact met je op te nemen.
 • 2. Introductie Kappé
  Je wordt uitgenodigd voor een introductie. Hier leer je meer over Kappé en haar producten en diensten.
 • 3. Persoonlijke kennismaking
  Je hebt ons enthousiast gemaakt en we willen je graag nog beter leren kennen via een persoonlijk gesprek.
 • 4. Eventueel vervolggesprek
  Je komt nog een keer gezellig langs zodat je ook met anderen kunt kennismaken.
 • 5. Contractvoorstel
  We doen je een goed aanbod.
 • 6. In dienst
  Wij heten je welkom als nieuwe werknemer bij Kappé!
Medewerkers geven Kappé als organisatie een
8.2

Bedrijf & Cultuur

Kappé is sinds 1951 retailer op de luchthaven Schiphol in parfum, cosmetica en zonnebrillen. In het See Buy Fly Shopping Center achter de douane op Schiphol zijn we vertegenwoordigd met parfum- en cosmeticawinkels waarin we alle topmerken verkopen. Door onze professionele trainingen zijn onze medewerkers expert op het gebied van cosmetica en parfum. Hierdoor weten ze als geen ander te achterhalen waar de klant behoefte aan heeft en zorgen ze voor een shopping experience die indruk achterlaat.

Het werk is iedere dag anders en er heerst een prettige werksfeer. We zijn een dynamisch bedrijf met een persoonlijke touch. Onze missie is niet voor niets 'Professionalism with a human face'!

Andere onderdelen van onze business zijn groothandel en logistieke activiteiten. Voor meer informatie ga naar www.kappe.nl

Verkoopmedewerker ETOS

Locatie: Schiphol Plaza
 • Solliciteer in 2 minuten
 • Binnen 1 werkdag een reactie op jouw sollicitatie
Verkoopmedewerker ETOS